WeirdSpace Digital Library - Kultur uden grænser

Douglas Adams

Født: 11.03.1952
Død: 11.05.2001
Oprindelsesland: U.K.


1979 The Hitch-Hikers Guide to the Galaxy
1980 The Restaurant at the End of the Universe
1980 The Total Perspective Vortex. Novelle
1982 Life, the Universe and Everything
1983 The Meaning of Liff. Non-fiction, skrevet sammen med John Lloyd
1984 So Long, and Thanks for All the Fish
1985 Hitchhikers Companion Original Galaxy Radio Scripts
1986 Young Zaphod Plays It Safe. Novelle
1987 The Original Hitchhiker Radio Scripts
1987 Dirk Gently's Holistic Detective Agency
1988 The Long Dark Tea-Time of the Soul
1990 The Deeper Meaning of Liff: A Dictionary of Things That There Aren't Any Words for Yet. Non-fiction, skrevet sammen med John Lloyd
1990 Last Chance to See. Non-fiction, skrevet sammen med Mark Carwardine
1992 Mostly Harmless
1994 Pirate Planet. Script til Doctor Who
1995 The Salmon of Doubt: And Other Writings
1997 Starship Titanic. Skrevet sammen med Terry Jones
1999 Douglas Adams's Guide to The Hitchhiker's Guide to the Galaxy. Non-fiction
2003 Douglas Adams at the BBC. Non-fiction
2003 Shada. Script til Doctor Who: Eighth Doctor
2009 And Another Thing... Skrevet sammen med Eoin Colfer