WeirdSpace Digital Library - Kultur uden grænser

Niels Gustav Meyn




Født: 11.12.1891
Død: 15.04.1957
Oprindelsesland: Danmark
Pseudonym(er): Anker, Peter
Bell, Ellinor
Bennett, Patricia
Bright, Mary
Bristol, Charles
Chester, Harold
Danner, Dick
Dorph, Jan
Farwest, Phil
Forster, John D.
Gartner, Davis
Griffith, George
Hamilton, Mary
Harder, Gustav
Hardner, Carl
Hardner, Gustav
Hill, Lisa
Hill, Richard H.
Hill, Richard M.
Jensen, Else
Juul, Erik
Klindt, Ole
Lykke, Anne
Lynæs, Kai
Marling, John
Marner, Christel
Marshall, Ann
Miller, Jan
Morris, James
Munk, Jens
Møller, Nikolaj
Nelson, Rex
Parker, David
Parker, Ruth
Rasmussen, Andreas
Sterling, Robert
Tønder, Erik
Werner, Lili
Ørn, Richard



Bibliografi


1911 Med Luftskib til Mars. Skrevet sammen med August Klingsey
1915 Rejsen til Venus: Fantastisk fremtidsfortælling
1915 Sommerferie i Fjordkøbing: Fortælling
1916 Det gyldne Tempel: fantastisk Fortælling fra Peru
1916 Diamantøen: Fortælling
1916 En ung Piges Breve til Hjemmet: En Hverdagshistorie fra 8oerne
1917 Gentlemandetektiven: Storstads-Mysterier
1917 Prinsessens Riddere
1918 Foraarsforlovelser. I. Teologen - Den Erfarne
1918 Maskinskriversken
1918 Under sort Flag. En moderne Sørøverroman
1919 Ilisah-Ada: Fortælling fra Sydarabien
1920 Guldlandet. En Historie fra ældgamle Dage
1921 Den hvide Fjende
1921 Den lykkelige Ø. En moderne Robinsonade
1921 Haanden i Mørket. Kriminalfortælling
1922 Jorden rundt efter en Hustru. En fantastisk Kærlighedsroman
1922 Vikingeskibet: En rigtig drengefortælling
1923 Amuletten: en mærkelig Historie
1923 Den gaadefulde Ø: En moderne Robinsonade
1923 Riget i Østen: Roman for Ungdommen
1923 Stakkels lille Eva
1923 Verdens-Virtuosen. En Kunstnerroman
1924 Den store Hemmelighed: Roman for Ungdommen
1924 Kan disse Øjne lyve?
1924 Stanleys Rejse gennem det mørke Fastland
1924 Tre raske Piger
1925 Cowboy-Kitty
1925 Kun en Løjtnant. Roman
1925 Mesterdetektiven. Forbryderverdenens skræk 1-7
1925 Paa farlig Færd
1925 Fremad i verden: Roman for ungdommen
1926 Sheikens Datter: Roman
1926 Sydhavnsmysteriet: Kriminalroman
1926 Vildkatten fra Amerika
1926 Paa langfart med "Stormfuglen": Roman for ungdommen
1927 Cowboy-Prinsessen
1927 Det skæbnesvangre Skud. En sælsom Kærlighedsfortælling
1927 Evas Millioner
1927 Frøken Detektiv
1927 Kærligheds-Raketten: En fantastisk Kærlighedsfortælling
1927 Sejrsklingen: Roman for Ungdommen
1928 Atlantis Skatkammer: Roman for Ungdommen
1928 Bag Lovens Kulisser
1929 Arizona Charleys dreng
1929 Den forsvundne By: (en Afrikaroman)
1929 En kæk Pige