WeirdSpace Digital Library - Kultur uden grænser

Anders Christian Westergaard




Født: 24.12.1888
Død: 23.09.1951
Oprindelsesland: Danmark
Pseudonym(er): Berg, Bodil
Holt, Inge
Larsen, Gerda
Vester, Anders


Bibliografi


1919 Erik og Misse: en børnefortælling fra vestkysten
1920 Børn: en Bog for Voksne
1920 Mads Tumling: En Børnefortælling fra Vestkysten
1921 En Wienerdreng
1921 Strandens Børn: en Fortælling fra Vestkysten
1922 Wienerdrengen og hans Venner
1923 Havgus
1923 Mogens og Ilse
1923 Klit-Per
1924 Nordsøhelte
1923 Til Søs
1925 Onkel Franz og hans Unger
1925 Spionen
1926 Lille-Gut
1926 Et Skumpelskud
1926 Regimentets Dreng
1927 Dansk Børneblads Smaaskrifter: 22
1927 Han naaede det
1927 Klit-Pers kamp
1927 To soldaterdrenge
1928 Klit-Pers sejr
1929 Else Spilop
1929 Et Juleeventyr
1929 Træskoprinsen
1930 Vesterhavsdrenge: Fiskerliv ved Nymindegab
1930 En Nørrebro-Dreng
1931 Degnens søn
1931 Strandfogedens Dreng
1931 Fra Øst til Vest
1932 Fiskerdrengene
1932 En fattig Drengs Historie
1933 Lille El
1933 Opbrud
1933 Jesper Skagbo og hans Drenge
1934 Den gaadefulde Luft
1934 Strandingsgods
1934 Totterne
1934 En Stedfortræder/Jeg kan og vil
1934 Søgutter
1935 Kampen om Øen
1935 Over Grænsen
1935 Raske Drenge
1935 Kammerater
1935 En Dreng i Verdenskrigen
1936 Landsbyskolens Læsebog 2.-3. Skoleaar
1936 Paa Langfart
1936 Strandinger og Redningsmænd
1936 Kampen paa Havet
1936 To veninder
1937 I Skoven
1937 Landsbyskolens Læsebog 4.-5. Skoleaar
1937 Prins Guldhaar
1938 Landsbyskolens Læsebog 6.-7. Skoleaar
1938 Lille Bo
1938 Smuglerjagt
1938 Sonja og Hilda
1938 Sonja paa Heden
1939 Mads Revling
1939 Knud
1940 Else
1941 Jesper Skagbo og hans Drenge
1941 Knud og hans Ven
1942 Kurs mod nord
1943 El og Lille-Gut
1943 Ferie og Havets Børn
1943 Vindstyrke 10. Fortællinger
1943 Paa Islandstogt
1944 Bibelhistorie for grundskolen og den eksamensfri mellemskole
1944 Den rene Mystik
1944 Havhesten. Forfatterens Jubilæumsbog 1919-1944
1944 Sol og Sommer. Fortælling for Piger
1945 Skolen ved Elven
1946 Lis og Vibs
1948 Kampen om Øen
1949 Havhesten i knibe
1950 Klit-Per og søn
1951 Klit-Per over Nordsøen
1951 På kapertogt
1987 En stranding