WeirdSpace Digital Library - Kultur uden grænser

Birdman: Or (The Unexpected Virtue of Ignorance) (2014)


Birdman: Or (The Unexpected Virtue of Ignorance) Den grundliggende historie
Riggan Thomson spillede en gang superhelten Birdman i tre film. Selvom han havde succes, både kommercielt og blandt fans, blev han ikke anset for at være en "rigtig" skuespiller af kritikerne, og derfor financierer han et skuespil på Broadway, for at vise, at han er en rigtig skuespiller og få deres anerkendelse.

Med Birdman-personligheden i hans hoved, hovedrolleindehaverens særegenheder og kritikerne, der er fastlåste i deres beslutning om at skrive en dårlig anmeldelse, uanset hvad, skal det vise sig at være både hårdt og frustrerende arbejde.


Hvordan var den?
Kedelig! Jeg synes det meste af filmen var intetsigende og kedelig. Den havde et par gode scener og idéer. Et par gode grin. Blandingen af hvordan Riggan "bruger" sine telepatiske kræfter i den virkelige verden, og Birdman-personligheden der taler til ham, fungerer rigtig godt.

Hvis du kan lide film om frustrerede mennesker og deres særegenheder, vil det være noget for dig. For mig er den det slags film du ser, hvis du ikke har set den før, og der ikke er noget bedre på en af de andre kanaler.


Rating
★★★★★


119 min.
Farve


- Michael Pilgaard