WeirdSpace Digital Library - Kultur uden grænser

Taken 3 (2014)


Taken 3 Den grundliggende historie
Efter begivenhederne i de to første film, fortsætter livet sin vandte gang. Bryan er stadig en del af et sikkerhedsfirma, bestående af forhenværende CIA agenter. Hans datter Kim finder ud af at hun er gravid. Hans eks-kone Lenoras ægteskab er i opløsning, så hun går til ham. Tingene er ved at ændre sig i Bryans liv, muligvis til det bedre.

Så begynder der at ske grimme ting. Bryan kommer hjem, finder Lenora, der er myrdet, og politiet er på vej, og så er jagten i gang. Hvem dræbte hende og hang ham op på mordet, og hvorfor?


Hvordan var den?
For det meste kedelig og forudsigelig. Lidt klynkeagtig og rørstrømsk. For actionfilm forventer jeg at der kommer noget action tidligere end efter ca. 40 minutter. Plottet gav ikke meget mening. Det gjorde mange af de ting figurerne foretog sig heller ikke. Det var ikke en katastrofe, men det var heller ikke udspekuleret eller interessant, som det var meningen det skulle have været. Nogle af actionsekvenserne var ret gode, men ikke nok til at redde filmen.

Så, efter min mening, er dette den slag film man ser, hvis man bare må se alt i en ellers fremragende serie, eller ingen har advaret dig om hvor dårlig den er, sammenlignet med de to første film. Hvis du leder efter en GOD actionfilm, er der masser af andre film, der passer til den beskrivelse.


Rating
★★★★★


115 min.
Farve


- Michael Pilgaard